zondag 1 september 2013

Foutje

Alles is weg. Ja, dat zal voor jou vast ook wel duidelijk zijn. Hoe? Ik heb geen flauw idee. Ik vind het echt erg. Ik heb er toch wel aardig wat tijd ingestoken. Als je nu op mijn blog komt lijkt het net alsof ik net gestopt ben of nog helemaal moet beginnen. Dat is dus niet waar. Ik ga gewoon door zoals ik de planning had gemaakt voor mijn blog, alleen heb ik nu dus iets van 70 minder artikelen op mijn blog staan. Ik ga heel erg mijn best doen om er weer een hoop op te krijgen en zal er iedere dag een nieuw artikeltje op zetten voor wat meer leesvoer :)9 opmerkingen:

 1. Oh gosh! Dit is echt niet leuk! Hopelijk kan je alles terug vlug opstarten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg! Echt heel erg stom dat dat zomaar is gebeurd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat stom! Heel toevallig dat ze écht niet meer bij concepten staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, wat jammer! Nu vind ik de Liebster award niet meer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohnee wat balen! Ik wilde net de Liebster Award gaan doen, maar dat kan nu helaas niet meer :( Succes met het herstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wilde kijken voor die Liebster Award maar helaas is dat van je blog weg! Echt heel erg vervelend! Suc6 met het herstellen !! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wilde kijken voor die Liebster Award maar helaas is dat van je blog weg! Echt heel erg vervelend! Suc6 met het herstellen !! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kun je niet een backup-plugin gebruiken, zodat dit niet meer gebeurt in de toekomst? Ik heb wordpress en ik heb al twee keer een backup moeten gebruiken om mijn site te herstellen en ik dankte mezelf op mijn knietjes dat ik die plugin had geïnstalleerd.

  BeantwoordenVerwijderen